Rikstäckande arbetsplatstjänster med lokalt utförande

Vi är experter på att göra det enkelt för er som lyckats expandera verksamheten och har lokaler på många platser i landet. Vi levererar och samordnar kompletta servicelösningar oavsett hur många orter och var i Sverige ni finns. Ni får det bästa av två världar; lokalt utförande och central samordning.  

Lokalvård

Vi är specialister inom professionell lokalvård och levererar rikstäckande lösningar med allt utförande i egen regi. Våra uppdragsgivare finns inom de flesta branscher och vi skapar rena kundupplevelser i kontor, verkstäder, industrier, butiker, skolor, vårdmiljöer och mycket, mycket mer.

Kaffelösningar

En god kopp kaffe på jobbet är numera en självklarhet. För arbetsgivaren kan det ibland vara en hel vetenskap att välja rätt maskin, rätt bönor och tillbehör så att kaffepausen blir en positiv upplevelse, oavsett antal anställda. Vi hjälper till att hitta rätt lösning för varje kund.

Växtlösningar

Kompletta växtlösningar eller skötsel av egna växter. Oavsett vilket ni har behov av kan vi hjälpa er att skapa trivsel och en trevlig arbetsmiljö genom fräscha växter.

Fastighetstjänster

Inom olika fastigheter finns olika behov av löpande skötsel och underhåll. Vi hjälper till att skräddarsy den bästa lösningen oavsett om behovet gäller vaktmästartjänster, garagesopning, rengöring av armaturer, klottersanering eller något annat som höjer upplevelsen i fastigheten.

Fruktkorgar

Ett äpple om dagen håller doktorn borta… Vi ser till att våra rikstäckande uppdragsgivare kan erbjuda sina anställda en nyttig fruktstund. Vi erbjuder olika typer av fruktkorgar beroende på hur många anställda och vilken typ av frukt man föredrar. Självklart finns ekologiska alternativ.

Kontorsmaterial

Vi erbjuder våra kunder ett komplett utbud av kontorsmaterial, kontorsprodukter och kontorsvaror. Inköpen sker online via en inloggning till vår webbshop och normal leveranstid för lagervaror är inom 1-2 arbetsdagar.

Service Management med ServiceCompagniet

Våra kunder är rikstäckande och har sina lokaler över hela landet och i många fall har de behov av flera olika servicetjänster för att få arbetsplatsen att fungera. Vårt uppdrag är dels att genom våra ägar- och partnerföretag utföra tjänsterna samt även att styra, integrera och samordna leveransen, följa upp kvalitet, statistik, hålla ordning på ekonomin i uppdraget samt hantera ärenden som dyker upp längs vägen. Som beställare har man EN övergripande kontakt för hela uppdraget, vilket underlättar kommunikationen och skapar goda förutsättningar för att fokusera mer på sin egna kärnverksamhet. Resten tar vi hand om.