Kontakt

Växel: 08-18 12 00

Tillsammans är vi ett starkt och erfaret team som driver och håller ihop verksamheten på ServiceCompagniet. Tveka inte att ta kontakt med någon av oss om du har frågor, vill veta mer om vår affärsmodell och hur vi arbetar med våra rikstäckande kunduppdrag.

Annika Jansen, VD

Annika har arbetat på ServiceCompagniet sedan 2011 och varit företagets VD sedan 2015. Innan dess var Annika anställd på Inspira där hon varit både försäljningschef och affärsområdeschef. Annika har även haft ledande befattningar inom bemanningsbranschen samt inom privat vård- och äldreomsorg.

annika.jansen@servicecompagniet.se

Karin Hall, Key Account Manager

Karin började på ServiceCompagniet 2012 och har sedan dess haft kundansvaret för flera av våra största kunduppdrag. Karin har lång erfarenhet från branschen och har tidigare haft liknande befattningar inom fastighetsbranschen.

karin.hall@servicecompagniet.se

Maria Westling, Key Account Manager

Maria utgår från vårt kontor i Göteborg och har varit med i bolaget sedan starten. Maria har tidigare arbetat med försäljning på två av våra delägarbolag och innan dess varit verksam inom FM- och fastighetsbranschen.

maria.westling@servicecompagniet.se

Samy Khraisat, Tjänsteutvecklare

Samy började på ServiceCompagniet 2017 och har med sina ca 25 års erfarenhet från liknande befattningar inom de större bolagen i branschen skapat en stabil plattform och gedigen kunskap inom kalkylering, prissättning och utveckling av komplexa tjänstelösningar.

samy.khraisat@servicecompagniet.se