Sesab är Årets Städföretag!

ServiceCompagniet är vinnare igen! För andra året i rad kammar ett av bolagen inom ServiceCompagniet hem förstapriset.  Förra året var både Inspira och Norrlands Miljövård två av tre nominerade bolag, och Norrlands Miljövård vann tätt följt av Inspira .  

Ett fint kvitto på att våra bolag är föredömen och tillhör de absolut bästa i branschen. Vi har tuff konkurrens, det finns ca 3.000 st bolag i vår bransch och endast tre av alla dessa blir nominerade. Att ett att våra bolag vinner igen är ju helt fantastiskt kul, säger Annika Jansen, VD på ServiceCompagniet.  

Varje år nomineras tre företag som kan bli årets bästa. Tävlingen än ett samarbete mellan arbetsgivarna Almega, Kommunal, Städföretagen och Fastighetsanställdas förbund. Vinnaren utses på Stora Städbranschdagen. 

Motiveringen till de glada vinnarna lyder: ”Familjeföretaget som alltid sätter personalen främst och jobbar innovativt med hållbarhetsarbete. Sesab Service AB har varit ett föredöme i städbranschen under årtionden.”

För att ett städföretag ska kunna vinna måste det vara auktoriserat. Juryn betonar arbetsmiljöarbete, miljöarbete, kompetensutveckling för personalen, god ekonomi, kvalitetsarbete och de fackliga relationerna.

Till vänster Sven-Olof Land, Sesabs grundare, i mitten Kent Norberg från Norrlands Miljövård och till höger Nikola Baric, VD på Sesab.