Vår story

Tillsammans blev vi starkast

Allt började för över 20 år sedan. Vägarna korsades för ett antal drivna och engagerade entreprenörer som på olika håll i landet drev sina egna framgångsrika bolag. Ägarnas prestigelösa nätverkande och erfarenhetsutbyte gav mersmak och spreds till fler nivåer i organisationerna där man lärde av varandra genom samverkan, benchmarking och inspirerande möten.

Ägarna från vänster; Sven-Olof Land och Nikola Baric från Sesab. Peter Norberg och Kent Norberg från Norrlands Miljövård. Fredrik Pethrus från Skaraborgs Städ. Joakim Markovits från Inspira. 

Under de första cirka tio åren bestod verksamheten till största del av nätverkande, gemensamma inköp, utbildningar samt teknik- och metodutveckling. Tillsammans kunde bolagen med sin lokala geografiska närvaro täcka hela Sveriges geografi och våra första nationella kundavtal startade upp 2009 och därefter har vi haft en stabil expansion och stärkt vår nationella närvaro mer och mer för varje år.

Efter många år som utmanare har vi visat att vi är väl värda den position vi intagit som ett av de ledande bolagen i branschen – som ett fint bevis på detta vann ServiceCompagniet branschens kvalitetspris och utsågs till Årets Glansföretag 2015. Som ytterligare bevis på våra framgångar blev två av våra delägarföretag nominerade till priset Årets Städföretag, ett pris som delas ut av Fastighetsanställdas Förbund, Kommunal och Almega Serviceföretagen. Av landets ca 3000 företag i branschen var både Inspira och Norrlands Miljövård två av de tre nominerade företagen. Norrlands Miljövård vann priset och Inspira kom på en hedrande andraplats!

Nu står vi rustade och är motiverade att ta oss an nästa steg i vår framgångssaga.

Norrlands Miljövård blev stolta vinnare av Årets Städföretag 2018!