Vår story

Tillsammans blev vi starkast

Vår resa började för över 20 år sedan. Vägarna korsades för några drivna och engagerade entreprenörer som på olika håll i landet drev sina egna framgångsrika bolag. Ägarnas prestigelösa nätverkande och erfarenhetsutbyte gav mersmak och spreds till fler nivåer i organisationerna där man lärde av varandra genom samverkan, benchmarking och inspirerande möten.

Under de första cirka tio åren bestod verksamheten till största del av nätverkande, gemensamma inköp, utbildningar samt teknik- och metodutveckling. Tillsammans kunde bolagen med sin lokala geografiska närvaro täcka Sveriges geografi och våra första nationella kundavtal startade upp 2009 och därefter har vi haft en stabil expansion och stärkt vår nationella närvaro mer och mer för varje år.

Efter många år som utmanare har vi visat att vi är väl värda den position vi intagit som ett av de ledande bolagen i branschen – som ett fint bevis på detta vann ServiceCompagniet branschens kvalitetspris och utsågs till Årets Glansföretag 2015. Som ytterligare bevis på våra framgångar har flera av våra medlemsföretag blivit nominerade och vunnit priset Årets Städföretag de senaste åren. Detta är ett pris som delas ut av Fastighetsanställdas Förbund, Kommunal och Almega Serviceföretagen. I Sverige finns ca 3000 företag i vår bransch och vi är givetvis stolta att finnas på prispallen år efter år. Sesab blev stolta vinnare av Årets Städföretag 2019!